Неділя
28.04.2024
23:26
Форма входу
музон
Джиган (Geegun) feat. Artik - О Тебе
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Радіо

ПАСІКА РОМАНА

Головна » 2012 » Травень » 9 » ЧОМУ БДЖОЛИ жаліються?
20:28
ЧОМУ БДЖОЛИ жаліються?

По-перше, не всі бджоли жаліються. Існують сотні видів бджіл, але не у всіх є жало. Більше інших нам знаком укус медової бджоли.



У задній частині тулуба бджоли знаходиться жало і інші органи, що оточує його. Жало – це дуже складний орган. З одного боку, це яйценосний апарат і його основна функція – відкладати яйця.

Останнє нагадує спис жало складається з трьох частин, які оточують центральний канал. З кінчиком жала пов'язані два наповнених отрутою мішечка. Є також дві дуже маленькі, чутливі, нагадують пальці висунуті частини. Вони повідомляють бджолі, що її тіло задньою частиною доторкнулося до предмета, який вона хоче вжалити.

Коли бджола жалить, хоботок жала висувається вперед і отрута з мішечків надходить в рану. Для деяких людей ця отрута виявляється дуже шкідливим.

Якщо бджола встромила вістря свого жала в шкіру, його не так легко вийняти. Тому після укусу бджола гине: жало і інші органи нападу залишаються всередині людини, а без них вона жити не може. Якщо бджола залишає жало в тілі людини, його слід обережно видалити. При видаленні жала за один його кінець можна пошкодити отруйні залози, які залишилися прикріпленими до нього, що додасть отрути в рані.
Переглядів: 1149 | Додав: Гоша | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 rullan  
0
Свечи оптом:Наш интернет-магазин, предоставляет возможность купить восковые свечи оптом различного дизайна. Вы можете выбрать у нас восковую свечу именно
такого цвета, формы и тематики, которые Вам больше всего по душе, и она
будет дарить хорошее настроение Вам и всем окружающим.
Благодаря тому, что мы являемся производителями, в нашем интернет магазине есть возможность купить свечи оптом. Продажа свечей осуществляется как за наличные и электронные деньги, так и с помощью банковских карт либо банковских переводов.
tongue Сайт - https://artcity.in.ua/dekorativnye-svechi-opt/


Работаем по всей Украине: Киев, Харьков, Днепр, Одесса, Львов, Херсон, Франковск, Ровно, Запорожье, Яремче

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]